1. Martijn Buijsse

Mijn naam is Martijn Buijsse. Al bijna 15 jaar woon ik aan de Broeder Hogardstraat in Boekel samen met mijn vrouw en dochter van 8 jaar. Mijn motivatie om politiek actief te zijn komt voort uit een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Dat is mij als jongste van een gezin met 4 kinderen met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid op een boerderij en hard werken is mij dus niet vreemd.

Het is bijzonder dat we als Boekel nog zelfstandig zijn. Temidden van het fusiegeweld in onze regio sta ik daar extra bij stil. De regio kijkt naar Boekel en ik vind het belangrijk dat wij als Boekel ook zicht houden op wat zich in de regio afspeelt. De komende jaren zullen we bestuurlijk hier veel aandacht aan moeten besteden om onze zelfstandigheid op de lange termijn te houden.

Afgelopen 4 jaar ben ik met veel genoegen jullie wethouder geweest. Het is een bijzondere taak die je krijgt en ik heb écht geprobeerd de belangrijke zaken op te lossen en nooit weg te kijken voor problemen. In het bijzonder is de aanpak op de Elzen eentje waar ik trots op ben hoe we daarin samen met de raad de basis hebben gelegd voor de wijzigingen die de komende periode fysiek zichtbaar zullen worden.

Met de steun van onze achterban en fractie stel ik mijzelf wederom beschikbaar als kandidaat wethouder. De laatste jaren heb ik het vertrouwen van onze inwoners ervaren in het werk dat ikzelf en onze fractie heeft verzet. Ik hoop daarom dat wij op uw stem kunnen rekenen op 16 maart. Dank u wel.

Martijn Buijsse

Lijsttrekker