2. Frans Dijcks

Mijn naam is Frans Dijcks en met mijn 72 jaar voel ik mij nog steeds  jong. Samen met mijn vrouw Jose wonen we nu ruim 12 jaar in onze mooie gemeente Boekel. Een gemeente waarin men elkaar een goede dag wenst. Een gemeente waarin ook kinderen hallo roepen naar een ander. Een mooi voorbeeld waarom onze gemeente zo bijzonder is. Er voor elkaar zijn en betrokken zijn met het wel en wee van een ander.

Zelf ben Ik al vele jaren actief als vrijwilliger bij dementerende mensen. Ook heb ik een ruime ervaring binnen de sociale domein(WMO)  en op het gebied van volkshuisvesting.  Aandacht en oog hebben voor de problemen van een ander en helpen waar het kan past bij mij. In al die jaren heb ik  wel gemerkt dat de belangen van senioren niet altijd de aandacht krijgen die nodig is en die ze verdienen. Hierbij denk ik dan aan goede zorg, aan passende woningen maar vooral ook aan een veilige en groene woonomgeving met goede voet- en fietspaden.

Voor mij de reden om actief op te willen komen voor de belangen van alle senioren en hun stem te laten horen in de gemeenteraad. Een stem voor een steeds grotere groep inwoners van onze gemeente.

Wij willen verantwoording dragen en met ons verkiezingsprogramma laten wij zien hoe wij aandacht en invulling aan al deze punten.  Wij laten zien hoe wij willen zorgen voor passende senioren woningen, voor het bieden van passende zorg, voor het bieden van een veilige woonomgeving. 

Uw stem op mij is daarmee een stem op u zelf.

Tot ziens op 16 maart,

Frans Dijcks, nummer 2