Kieslijst VVD Boekel-Venhorst

De leden van VVD Boekel Venhorst hebben op 9 december jl. de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 vastgesteld. De lijst bestaat uit 12 kandidaten.

Naast de bekende lijsttrekker, huidig en beoogd wethouder Martijn Buijsse zijn er twee nieuwe namen bij de  eerste vijf plekken: Frans Dijcks (2) en Max Bouman (5). Raadslid Ferenc Koolen (3) en commissielid Sharon  Tielemans-Ewalts (4) hebben de laatste jaren al veel ervaring opgedaan en willen de komende jaren zich graag  blijven inzetten voor de lokale politiek. De lijst wordt verder aangevuld met talentvolle jongeren, ervaren  senioren en bekende Boekelnaren. Bijzonder is ook de invulling van de lijstduwer door voormalig raadslid  Nicole Dijcks (12).  

“Ik ben enorm trots op ons team! De lijst is een mooie afspiegeling van het verhaal dat wij hebben. Het gaat  goed met Boekel, Venhorst en Huize Padua, toch kan het beter!” aldus lijsttrekker Martijn Buijsse. ”Met dit  team hebben we veel in huis, wij zijn klaar voor de campagne met hopelijk een mooie uitslag.”